onsdag 1 april 2009

Praktikant

Hej, idag är första april och det betyder dags för skämt :) Någon som blivit lurad än? Inte jag i alla fall! *Stolt*.

Idag är det praktikantens tur att blogga, eller P-J om du skulle fråga min far(P-J = Praktikant-Jävel).
Jag heter Elin, jag går första året på gymnasiumet och praktiserar på Ren Idrott, som ni kanske förstår. :)
Jag får mest utföra administrativa arbeten(papper, papper och änu mera papper) men även äta bullar med Mia och prata en massa :) (Mia gillar att prata, Mycket!)

Men senare idag ska jag och Mia ut för att springa.. För det ingår i hennes arbete, att hålla sig i form och vara ett bra föredöme för alla unga, att man ska hålla kroppen i trim och låta bli droger/doping. Och det tycker jag är bra. Skitbra rent ut sagt och jag borde också börja träna. Men det är så trögt att komma i väg, men så fort det blir vår och lite ljusare och en aning varmare så ska jag börja. Jag lovar, även om jag inte har lika mycket energi som Mia så är det i alla fall en början. :)

Jag har inte läst ett enda av de inläggen som finns på den här bloggen, men Mia bad mig att skriva om det jag gör här, tror jag i alla fall.
jag vet inte riktigt vad jag ska uttala i denna blogg, att man ska ge fan i droger, doping, alkohol, tobak och allt sådant skit?! Det skadar bara din hälsa, dina sinnen och för det mesta dina närmaste.

Var stark! Stå emot. Man är bättre som man är på riktigt utan tillskott av ihop blandat hokuspokus.

Ha en trevlig första April! Glöm inte bort att lura någon(med måttliga medel) och ut och RÖR på er!!! :)

// MVH Elin :)

2 kommentarer:

Peter sa...

Hej!
Jag hittade ingen mailadress så jag tänkte att jag tipsar i en kommentar i stället. Som en motreaktion på de alarmerade rapporterna om doping på gymmen lanserades igår antidopingkampanjen 100% Ren hårdträning med sajten www.hundraprocent.com och en YouTube film om chinning med bl.a. Musse Hasselvall!

http://www.youtube.com/watch?v=18tu9O2R7xE

Kampanjen och sajten riktar sig framför allt till unga killar efter som de utgör den största riskgruppen.

Ren Idrott sa...

Hej Peter,

Vi läste ochså dessa rapporter och det är naturligtvis oacceptabelt att se dessa siffror. Är även medveten om STAD projektets kampanj och ser positivt på denna. Men, - Valet av förebilder kan definitivt diskuteras.

Tack Peter för din kommentar och tips!

Ren Idrott Red/Mia